Award Pertama

Assalamu’alaikum…

Senangnya dapat award pertama🙂🙂🙂 . Award ini saya dapat dari sahabat blogger saya Mas Lucky , sebelumnya abang saya dah pernah dapet award kayak gini, tapi dia penghuni blogspot. Waktu saya baca comment-nya mas Lucky yang berbunyi…

“Bro ada award buat kamu… ;-)
Silahkan diambil ya

http://luckydc.wordpress.com/2010/09/24/the-first-award-truly-blogger-from-indonesia

… saya seneng banget ! tapi yang jadi masalah, saya gak tau & gak ngerti musti di gimanain tuh award walaupun dah baca caranya disini🙂 (dodol bgt ni orang..🙂 ) Yaudah, walaupun sampai saat ini saya belum ngerti, saya turutin aja carnya… (gak tau ini bener apa salah🙂 )

Sesuai syarat yang tertulis disini, saya harus mencantumkan link-link ini tetapi link no.1 di hapus , link no.2 jd ke 1, ke-3 jd ke-2 dst…  dan link blog saya ada di nomor 10 :

  1. Fuji Feong
  2. Mari berkawan
  3. Takuya
  4. Ocky Fajar
  5. Ai
  6. Orange Float
  7. Sarang BURUNG HANTU
  8. Rahasia Otak
  9. Luckydc’s Blog
  10. Sayyid Herlan

Nah, berikut ini 6 teman blogger yang menurut saya pantas mendapatkan award🙂

Adentya

Hamidzic

Yuan’s Blog

June 6th

Erwin

Andarresta

Sebenernya saya masih bingung tentang ini (begok bgt nih org..:mrgreen: ) tapi selamat berjuang yah🙂

Wassalamu’alaikum…

  1. 24 September 2010 at 4:53 pm

    wah saya juga masih belom ngerti ni om gimana caranya ??

  2. 24 September 2010 at 5:01 pm

    kalo ga salah award ini untuk menaikkan trafic itu ya?

    sebagai ungkapan dan demi terjalinnya persahabatan, “SAYA TERIMA AWARD-nya”:mrgreen:

    Terimakasih….

    • 25 September 2010 at 2:05 pm

      bgus..!! sama2…🙂

  3. 24 September 2010 at 9:02 pm

    huhuy… award!

  4. 25 September 2010 at 12:35 pm

    setelah saya cek ke si pembuat award yaitu, http://www.trulyshare.co.cc/2010/08/award-trulyshare.html . sebenarnya tidak terlalu rumit dan tidak ada syarat untuk mencantumkan 10 link yang nomer 1 harus di hapus.
    lha ini siapa ya pertama kali yg mengahruskan seperti itu…😉

    • 25 September 2010 at 2:04 pm

      ooo.. gtu yah ??:mrgreen:

  5. 25 September 2010 at 9:07 pm

    Okelah kalo begitu… sy terima Awardnya, Thanks…

  6. 1 October 2010 at 8:02 pm

    ada award tah…. di blog aa..

  7. 1 October 2010 at 8:06 pm

    ada award tuuh… di blog aa…he

  8. 10 October 2010 at 12:12 am

    wah… baru saya dapat award ya! agak bingung sih guna nya buat apa, tapi ya “Saya Terima” award ini sebagai tanda ikatan silaturahmi antar blogger. hehehehe…. thanks kawan!!

  9. 19 February 2011 at 7:18 pm

    Hello,I love reading through your blog, I wanted to leave a little comment to support you and wish you a good continuation. Wishing you the best of luck for all your blogging efforts.

  10. 11 March 2011 at 11:15 am

    I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Google. You have made my day! Thank you again…

  11. 12 March 2011 at 3:52 pm

    I used to be happy to admit to bean Apple fan and even an exApple employee. Over the years I have becomequite annoyed to see how applechanged and closed off its fan base charging for every little thing. So I am happy to now share this great way to stick it to them by cutting them out of the middle of downloading books movies and magazines direct from the source like you can with a PC

  12. 17 March 2011 at 9:08 pm

    I am able to have found this website page. Keep up the well-informed postings. – Strive not to be a success, but rather to be of value.

  13. 20 March 2011 at 3:01 am

    Do you have any info on sondage rémunéré ? I was in google and was redirected to your site. Thanks

  14. 22 March 2011 at 10:58 pm

    Just building a internet site and have some images that will need resizing. I don’t want to use the MS image editor that now seems to be part of the MS Office package under the regime on my new Windows 7 pc – so wonder if anybody knows of a simple non-MS software for re-jigging pics ??

  15. 25 March 2011 at 4:54 am

    Man, mention a wonderful post! I’ve stumbled across your blog a few times within the past, but I usually forgot of saving it. But not once more! Thanks for writing how you do, I really enjoy seeing someone who actually includes a viewpoint and isn’t definitely just regurgitating junk like almost all other bloggers these times. Keep it up! – What if everything is an illusion and nothing exists? In that case, I definitely overpaid for my carpet. Woody Allen Born 1935

  16. 28 March 2011 at 10:05 pm

    This rocks.

  17. 16 April 2011 at 2:10 am

    This really is my first-time We have visited here. I came across lots of interesting information inside your blog. In the tons of comments inside your posts, I suppose Im one of many! continue the impressive work.

  1. 26 September 2010 at 12:34 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: